Faceți căutări pe acest blog

duminică, 11 martie 2012
SCOALA DE COAFURA
ESTETIQUE STUDIO


 CURSUL DE COAFOR asigura pregatirea in domeniul coafurii, atat prin studiul teoretic cat si prin efectuarea unei practici sustinute in cadrul scolii. Tehnicile utilizate asigura insusirea tunsorilor clasice, coafurilor simple sau complexe, vopsirea parului si combinatii de culori, precum si ondularea permanenta. Scoala are in dotare si asigura cap de antrenament pentru coafat, vopsit si suvitat;materialele necesare desfasurarii cursului(sampon,pudra decoloranta, vopsea,fixativ) si instrumentele necesare desfasurarii cursului(piepteni,bigudiuri, perii, feon,etc) excluse fiind foarfecele de tuns si filat pe care trebuie sa le aibe in dotare cursantul.
IMPORTANT! Practica se realizeaza direct pe clientela adusa de cursant care beneficiaza GRATUIT de prestatiile acestora (cursantilor).
Alte informatii:
Ø   lectori cu experienta
Ø   cursurile se desfasoara la standarde inalte , se pune accent pe sesiunile practice astfel incat , la finalul acestora vei dobandi abilitatile necesare pentru a practica aceasta meserie
Ø   plata in rate,   posibilitate angajare
Ø  diplomele se elibereaza de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sunt recunoscute atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana oferindu-va posibilitatea practicarii acestei meserii care asigura un frumos castig oriunde in Uniunea Europeana si in lume .
Ø  dupa efectuarea cursurilor cursantii vor primi si diploma Estetique Studio
Ø  numarul maxim de cursanti- 6
Cost curs: 2500 ron(35% avans la inscriere)
Durata scolarizarii 5 luni.
Acte necesare:
- Copie B.I/C.I
- Certificat de nastere, casatorie
- Acte de studii
- Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de coafor”,fara probleme                                                         neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile si testul wasserman(VDRL).
-Dosar plic
Relatii suplimentare la nr. de tel- 0356/800711sau 0766256093,0742112130