Faceți căutări pe acest blog

marți, 3 mai 2016

MACHIAJUL DE ZI

Machiajul de zi

         Buna dragelor, astazi ne-am  propus sa va vorbim putin despre machiajul de zi , deoarece foarte des exista  confuzii din partea  clientelor  intre machiajul de zi si cel de seara.De foarte multe ori atunci cand isi fac programarea clientele cer un machiaj de zi, insa dorinta lor  se dovedeste a fi machiaj de seara, deci sa lamurim putin ce inseamna un machiaj de zi:
          Machiajul de zi este un  machiaj simplu,discret,fara corecturi de tip morfologic. Nuantele fardurilor sunt pastelate,folosite pentru a sublinia si accentua usor trasaturile. Acest machiaj se poarta ziua si in orice ocazie ( la locul de munca,plimbare,dimineata sau dupa – amiaza, la cumparaturi,vizite,spectacole de zi etc).
           La acest tip de machiaj se va tine cont de armonia culorilor intre nuantele de farduri si culorile parului, ochilor sau chiar ale vestimentatiei. Conturul ochilor este unul discret, genele sunt moderat rimelate si teoretic nu se aplica gene false.Buzele sunt accentuate cu contur de buze si ruj insa in nuante potrivite, natural, nicidecum sidefate si stridente.
            Mai jos va vom prezenta cateva machiaje de zi realizate de specialistii nostri!
            Speram ca v-am fost de folos cu aceste informatii !
            Va dorim o zi minunata si va asteptam cu drag in cadrul centrului nostru de infrumusetare.
Programari, detalii si informatii la 0356/800711.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile si sugestiile dumneavoastra.