Faceți căutări pe acest blog

CURS COSMETICIAN


SCOALA  DE COSMETICA
ESTETIQUE STUDIO

CURSUL DE COSMETICA FACIALA SI CORPORALA pregateste cosmeticiene- esteticiene, prin asigurarea imbinarii cunostintelor teoretice de anatomie, structura pielii, analiza tipului de ten, cu deprinderea de a efectua masaje complexe ale fetei, combinat cu folosirea aparatelor cosmetice faciale si corporale.
Dupa studierea folosirii aparatelor cosmetice ,a ustensilelor si a materialelor, cursantii invata sa efectueze tratamente cosmetice adecvate tipului de ten si problemelor specifice fiecaruia.
Partea de corporal (electrostimulare, proceduri anticelulitice, impachetari, epilat, etc.) se face numai demonstrativ, fara lucru pe clientela.
Scoala asigura toate materialele necesare desfasurarii cursului, prin aceasta intelegindu-se: aparatele necesare efectuarii tratamentelor, produsele cosmetice, etc.

IMPORTANT! Practica se realizeaza direct pe clientela adusa de cursant care beneficiaza GRATUIT de prestatiile acestora (cursantilor).
Alte informatii:
Ø   lectori cu experienta
Ø   cursurile se desfasoara la standarde inalte , se pune accent pe sesiunile practice astfel incat , la finalul acestora vei dobandi abilitatile necesare pentru a practica aceasta meserie
Ø   plata in rate,   posibilitate angajare
Ø  diplomele se elibereaza de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si sunt recunoscute atat la nivel national cat si in Uniunea Europeana oferindu-va posibilitatea practicarii acestei meserii care asigura un frumos castig oriunde in Uniunea Europeana si in lume .
Ø  dupa efectuarea cursurilor cursantii vor primi si diploma Estetique Studio
Ø  numarul maxim de cursanti- 8

Cost curs: 3000 ron(35% avans la inscriere)
Durata scolarizarii 7 luni.
Acte necesare:
- Copie B.I/C.I
- Certificat de nastere, casatorie
- Acte de studii
- Adeverinta de la medicul de familie cu mentiunea: “apt pentru cursul de cosmetica”,fara probleme                                                         neurologice, dermatologice, pulmonare sau boli transmisibile si testul wasserman(VDRL).
-Dosar plic
Relatii suplimentare la nr. de tel- 0356/800711sau 0766256093,0742112130

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Asteptam comentariile si sugestiile dumneavoastra.